انجمن دوستی ایران و روسیه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به انجمن دوستی ایران و روسیه می باشد. طراحی و پیاده سازی گروه امین رایان

آدرس:تهران خیابان انقلاب
تلفن:02188950000
ایمیل: email@gmail.com

پیشخوان خبری روسیه

توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت  های خبری کشور روسیه ( http://rbc.ru  http://ria.ru/world/, http://tass.ru, ) می باشند.

 

خبرهای مهم کشور روسیه 1399/5/22

خبر 1: پزشکان می گویند که واکسیناسیون کروناویروس نباید در روز انجام شود

یوگنی برون، پزشک متخصص ارشد مواد مخدر غیر رسمی وزارت بهداشت، به ریانواستی گفت: در روز واکسیناسیون بر ضد عفونت کروناویروس، نباید الکل مصرف شود، به دلیل اینکه ممکن است مصونیت و عملکرد واکسن ضعیف شود.

وی گفت: “من فکر می کنم هر ماده دارویی، از جمله واکسن (ضدکروناویروس)، با الکل تلفیق نمیشوند، به خاطر اینکه پیش از هر چیز، الکل دارای تاثیر سمی است که موجب تضعیف عملکرد ایمنی و عملکرد واکسن می شود”.

روز سه شنبه، وزارت بهداشت روسیه اولین واکسن پیش گیری از عفونت جدید کروناویروس (COVID-19) را در جهان، که نوسط مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالِیاو با همکاری صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه تهیه شد، ثبت کرد.

بر طبق اطلاعات دفتر ثبت مواد دارویی، این واکسن از اول ژانویه سال 2021 به استفاده عموم شهروندان خواهد رسید. نام این واکسن “اسپوتنیک V” است که به علت شباهت با اولین ماهواره زمین که در سال 1957 به فضا فرستاده شد، انتخاب شده است.

در کل دوره بیماری همه گیر در روسیه، 897,599 نفر به کروناویروس مبتلا شدند، از این تعداد بالغ بر 15,1 نفر جان خود را از دست دادند و بیش از 703 هزار نفر بهبود پیدا کردند.

در کل در جهان، طبق آمار سازمان جهانی بهداشت (ВОЗ)، شمار مبتلایاننزدیک به 20 میلیون نفر، که حداقل 728 هزار نفر از آنها فوت کرده اند. بر طبق آمار دانشگاه جانز هاپکینز، در بین کشورهای مبتلا به ویروس SARS-CoV-2، ایالات متحده امریکا (با بیش از پنج میلیون نفر)، برزیل و هند، بیشترین موارد ابتلا را دارند.

روسیه در رده چهارم قرار دارد، و پس از آن افریقای جنوبی، مکزیک، ایران، اسپانیا، بریتانیا و عربستان صعودی.

منبع: https://ria.ru/

خبر2:”واکسن روسی کروناویروس: ساده و به همان اندازه مبتکرانه”

ما، پزشکان، با استفاده از پادتن های مونوکلونال، استروئیدها، داروهای ضد ویروس، موفقیت در درمان بیماران مبتلا به کرونا ویروس دست یافتیم. بیماران، دیگر کمتر جان خود را از دست می دهند، اما باز هم در موارد عفونت شدید، ما مجبور هستیم که آنها را به دستگاه تنفس مصنوعی وصل کنیم. و سپس شش-هفت نفر از هر ده نفر هم در اثر عفونت های بیمارستانی می میرند. آنتی بیوتیک های جدید، این بیماران را نجات 0خواهند داد، اما برای تهیه آنها سال های زیادی لازم است.

راه دیگری هم هست و آن: مصون داشتن مردم از ابتلا به کروناویروس است. این راه از هر لحاظ خوب است: هم فرد ، سالم است و هم اطرافیانش را آلوده نمی کند. هرچه افراد در برابر بیماری مقاوم باشند، همانقدرلایه ایمنی در جامعه ضخیم تر خواهد شد، و به همان میزان پایان اپیدمی سریعتر فراخواهد رسید.

تاکنون، مقاومت در برابر بیماری تنها در شرایطی اتفاق افتاده است، که فرد به آن مبتلا شود. اما گزینه بی ضررتری هم هست: ایمن سازی. به ویژه آن که واکسن موثر و بی خطری وجود داردکه توسط متخصصان انستیتوی گامالیا ساخته شده است. این انستیتو در جامعه میکروبیولوژی همانند برند “مرسدس” در صنعت خودروسازی است.

سال های زیادی است که آکادمی گینتسبورگ و لاگونُف را می شناسم. ما شیوه های جدید مبارزه با باکتری های مقاوم را به همراهی آنها و همکارانشان طراحی کرده ایم. علاوه بر این، دانشمندان این انستیتو قبلا موفق به ساخت واکسن ضد ویروس ابولا و مِرس شدند. و نه فقط ساختند، بلکه شیوه ی کارآمد و بی خطر ساخت این ویروس ها را که همان مسیر ساخت آن ها هست فراهم کردند.

آدناویروس، شیوه ای بی آزار برای انسان، که همانند پایگاه مِداری که بر روی راکت حمل کننده قرار می گیرد، قطغه ای از کروناویروس است. به درون بدن انسان پرتاب می شوند. بعد از آن مصونیت هم برای “حامل راکت” و هم برای “پایگاه مداری” ایجاد میشود. برای تثبیت موفقیت، بعد از سه هفته، همانطور که “پایگاه مداری” به “حامل راکت” دیگری پرتاب می شود، آدناویروس دیگری به بدن فرد تزریق میشود. و دوباره مصونیت شکل می گیرد. دراثر تزریق این دو آدناویروس، مصونیت کمی ضعیف تر شکل می گیرد (که بدن به آن نیازی ندارد) و بر روی کروناویروس، یک دفاع ایمن پایدار و مطمئن شکل می گیرد.

این واکسن قبلا بر روی داوطلبان آزمایش شده است. و این در حالی است که اولین داوطلبان از همکاران انستیتوی گامالِیا بودند. آنها مانند سازندگان یک پل جدید هستند، در حالیکه زیر پل ایستاده اند، در همان زمان، اولین قطار از روی آن عبور می کند! بعد از این، واکسن بر روی داوطلبان نظامی آزمایش شد. حتی یک عارضه هم مشاهده نشد، همه از ایمنی قدرتمندی برخوردارند.

جای تعجب ندارد که موج انتقاد جراید را در برگرفت. از حدس و گمان صرف درمورد فن آوری به سرقت رفته تا تفکرات شبه علمی در مورد بالقوه بودن وخامت اوضاع در صورت ابتلای تصادفی به کروناویروس در دوره شکل گیری مصونیت تحت تزریق واکسن. دومین مورد ترسناک به نظر می رسد: افزایش وابسته به آنتی بادی (antibody-dependent enhancementm, ADE). برای غیر متخصصان هولناک است. و ویروس شناسان میدانند که تاثیر ADL تنها برای تب دنگی شرح داده شده است، و هیچ ارتباطی با واکسیناسیون ندارد. در موارد دیگر گاهی اوقات این اثر در لوله آزمایش مشاهده می شود. این در حالی است که با عفونت های کروناویروس مشاهده نمیشود.

اینجا این سوال پیش می آید که چه کسی این گروه را در مطبوعات حمایت مالی می کند؟ این “کارشناسان مستقل” به چه کسی وابسته هستند؟راز پالیشینِلیا این است: : این گروه وابسته به دیگر تولید کنندگان واکسن هستند که از دانشمندان روسی بازمانده اند. همچنین وابسته به تولیدکنندگان ترکیبات (داروها) ضد ویروسی، که کاهی داروهای موثری هستند، اما تنها برای فرم های ساده بیماری بکار می روند که دربردارنده میزان بالایی از عوارض جانبی هستند.

نگریستن به این توطئه پنهان برای ما، پزشکان عملگرا، شرم آور است. ما در انتظار زمانی هستیم که دیگر بیماران مبتلا به عفونت کروناویروس به ما ارجاع داده نخواهند شد و این زمانی است که ما سرانجام خواهیم توانست با بیماری های دیگری که تاکنون در اپیدمی به دست ما نرسیده اند، مقابله کنیم.

 منبع : https://.ria.ru/

 

خبرهای مهم کشور روسیه 1399/5/20

 خبر 1: دانشمندان از انسان هایی سخن می گویند که در برابر کرونا ویروس مصون هستند

آرگ تاتالیان، مدیر موسسه علمی – تحقیقاتی اپیدمیولوژی و میکروب شناسی سن پترزبورگ تحت عنوان پاستور و عضو فرهنگستان آکادمی علوم روسیه، متوجه شد که برخی از انسان ها به کووید-19 مبتلا نمی شوند.

وی برای ایزویستیا شرح داد:”گروه خاصی از انسان ها وجود دارند که در مقابل SARS-CoV-2 مصون هستند”.

این دانشمند تاکید می کند که چنین وضعیتی هنگام معاینه دقیق پزشکانی که چندین ماه در “منطقه قرمز” مشغول به کار بودند، مشاهده می شود.

“تاتالیان در ادامه اضافه کرد که” آنها با صدها بیمار در تماس بودند، اما آنتی بادی در خون آنها مشاهده نشد”.

این کارشناس معتقد است که مطالعه بر روی این انسان ها، پاسخی به مسئله چاره جویی جهانی برای مقابله با عفونت کروناویروس می دهد که نه آنقدرها گران و پرهزینه است و نه زمانبر تر از واکسن است.

این ایمونولوژیست همچنین درباره مواردی توضیح می دهد که در بیمارانی که تست کووید-19 آنها تایید شده است، بعد از گذراندن دوره بیماری، آنتی بادی تولید نمی کنند. به عقیده این عضو آکادمی، این حقیقت یکی از رازهای SARS-CoV-2 است.

تاتالیان تصریح کرد که اغلب آنتی بادی ها، در شرایط وجود نقص ایمنی (مثل ایدز) تولید نمی شوند، اما در کل تعداد این قبیل انسان ها هم زیاد نیست. به نظر می رسد تعداد آنها در میان بهبودیافتگان عفونت کرونا ویروس به میزان قابل توجهی بیشتر است.

منبع : https://ria.ru/

خبر2: شمار موارد جدید کووید-19 در مسکو به سرعت در حال کاهش است

“مسکو24” با استناد به ستاد عملیاتی کنترل و نظارت بر شرایط کروناویروس گزارش می دهد:  مسکو از لحاظ موارد ابتلای جدید به کووید-19 در میان بخش های فدراسیون در جایگاه 17 ام قرار دارد و این تعداد 5.43 در هر 100 هزار نفر است.

نمودار اهنگ رشد موارد ابتلای جدید در پایتخت 0.3% است که عملا در مقایسه با ماه گذشته یک سوم کاهش داشته است.

خاطر نشان می شود که طی 24 ساعت گذشته، 689 مورد جدید کووید-19 ثبت شده است، در حالی که 803 نفر بهبود یافته اند.

تعداد کل بهبودیافتگان از این عفونت 185657 نفر است. ضمنا طی یک شبانه روز، 12 بیمار در اثر عوارض بیماری کروناویروس، در همین شهر درگذشتند. روز قبل از آن، رادیو اسپوتنیک گزارش داد که نخستین توریست روسی مبتلا به کرونا ویروس در آبخازیا شناسایی شد.

منبع: https://radiosputnik.ria.ru/202000809/157554601.html /

 

خبر 3: هشدار عضو آکادمی علوم روسیه درباره وخامت اوضاع کووید-19 در پاییز

آرگ تاتالیان مدیر انستیتو پاستور علمی-تحقیقاتی اپیدمیولوژی و میکروب شناسی و عضو فرهنگستان آکادمی علوم روسیه، بیم این را میدهد که احتمالا در پاییز با سیر شدیدتری از بیماری COVID-19 نسبت به بهار مواجه خواهیم شد.

وی در مصاحبه با ایزویستیا گفت : ” ما باید به لحاظ روانی خود را برای مواجهه با این مسئله آماده کنیم”.

به گفته این متخصص اکنون گمانه زنی در مورد اینکه چگونه کسانی که مقررات سفت وسخت خود قرنطینه ای را رعایت میکردند، عفونت را انتقال خواهند داد، مشکل است. احتمالا، آنها خیلی شدیدتر از کسانی که قبل تر به این بیماری مبتلا شده اند، بیمار خواهند شد. همچنین مشخص نیست که ترکیب پاییزی SARS-CoV-2 و آنفولانزا، پاراآنفولانزا و ویروس هایی که قبل از این شناسایی شده بودند و نسبت به کروناویروس بی آزار بودند، چه تاثیری خواهند گذاشت.

تاتالیان تصریح کرد: “هنوز ما آمادگی پاسخ مستدل و علمی به این سوال را که چگونه عفونت های فصلی با کووید-19 ترکیب خواهند شد، آیا این پروسه آنها را پیچیده تر میکند یا برعکس، آنتی بادی ها به کروناویروس حاضر، حفاظت چند جانبه خواهند داد، را نداریم”.

این دانشمند سخنان رئیس روسپاتربنادزور، آنا پاپاوا، را نقل کرد که درباره چرخش احتمالی سایر گونه های مختلف آنفولانزا نسبت به سال های گذشته هشدار داده بود، که روس ها هنوز دربرابر آنها واکسینه نشده اند.

ضمنا تاتالیان ضرورت اجرای مقررات سخت قرنطینه را در سطح کل کشور رد می کند. به عقیده وی در صورت شیوع بیماری محدود کردن به صورت منطقه ای در مناطق مسکونی مجزا کافی خواهد بود.

منبع:  https://ria.ru/world

 

خبر1: شمار قربانیان انفجار در بیروت به 78 نفر افزایش یافت

کانال تلوزیونی الجزیره با استناد به وزارت بهداشت لبنان گزارش داد که شمار کشته شدگان انفجارقدرتمند در بندر بیروت به 78 نفر رسیده است، بیش از 4 هزار نفر زخمی شدند.

با این حال مقامات لبنان انتظار افزایش شمار کشته شدگان را دارند، زیرا بسیاری از افراد مفقود شده و همچنان از زیر آوار ساختمان های ویران شده اجساد بیرون آورده می شوند.

حسن دیاب، نخست وزیر لبنان، علت این انفجار را ناشی از نگهداری غیرضروری و نامناسب 2750 تن نیترات آمونیوم در بندر بیروت در طول 6 سال دانست.

در لبنان در ارتباط با این فاجعه، سه روز عزای عمومی اعلام شد. میشل عون، رئیس جمهور لبنان از دولت خواست تا تشکیل جلسه اضطراری دهد تا به مدت دوهفته در کشور وضعیت اضطراری اعلام کند.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه تسلیت خود را به رئیس جمهور و مردم لبنان ابراز کرد.

منبع : https://ria.ru/world/

 

خبر 2: ترامپ توضیح داد که چرا به عقیده او انفجار لبنان “حمله”بوده است

دونالد ترامپ، رئیس جمهور ایالات متحده امریکا، اضهار داشت که در طی ملاقاتی که با ژنرال های آمریکایی داشته است، آنها نیز انفجار در بیروت را یک حمله می دانند.

در یک کنفرانس خبری ترامپ بیان کرد که انفجار بیروت “حمله” بوده است و از او پرسیده شد که آیا واقعا وی معتقد است که این انفجار حمله بوده است؟  ترامپ گفت:” بله بر اساس ماهیت نوع انفجار به نظر می رسد که حمله بوده است. من با بعضی از ژنزال های عالی رتبه ملاقات کرده ام، آنها هم همینطور فکر میکنند. این انفجار چیزی شبیه به انفجار صنعتی نبود”.

منبع: https://ria.ru/world/

 

خبر3: بیروت پس از یک انفجار مهیب به هوش آمد. خدمات جاده ای شروع به پاکسازی آوارها کردند

ساختمان های مسکونی و موسسات در نیمی از بیروت آسیب دیده اند. بیروتی که در تاریکی فرو رفته است، با صدای آژیرهای خطرآمبولانس ها کَر میشود. نیروهای داوطلب صلیب سزخ لبنان صدها قربانی انفجار انبار مواد شیمیایی در بندر بیروت را بی درنگ به بیمارستان ها می رسانند.

منبع : https://tass.ru/

 

خبر4: هیئت وزیران حدود 100 میلیارد روبل تا سال 2023 برای وعده های غذایی گرم در مدارس اختصاص خواهد داد

همانطور که دولت تصریح کرده است، 57 منطقه تقاضای دریافت رایانه را ارسال کرده اند.

دولت فدراسیون روسیه تا سال 2023 حدود 100 میلیارد روبل از بودجه را به 57 منطقه روسیه اختصاص خواهد داد تا وعده های غذایی گرم را برای دانش آموزان دبستانی ترتیب دهند. درباره این امر در پیش نویس دستورالعمل هیئت وزیران مبنی بر تصویب یارانه از بودجه فدرال به منظور ساماندهی وعده های غذایی گرم در مقاطع ابتدایی در سال های 2022-2020 صحبت شده است.

“طبق اطلاعات دریافتی از روسپوتربنادزور، از 15 ژوئیه سال 2020 مطابق باشرایط، در 58 بخش فدراسیون روسیه (به انضمام مسکو)، کلیه سازمان های آموزشی آماده هستند تا بصورت صد در صد رایگان غذای گرم رایگان  در اختیار دانش آموزان پایه4-1 قرار دهند. از 58 بخش اشاره شده فدراسیون روسیه، 57 مرکز (به استثنای مسکو) درخواست دریافت یارانه مربوطه را از بودجه فدرال دارند.

در این خبر همچنین ذکر شده است : “یکی از شروط دریافت این رایانه از بودجه، حفظ شرایط ساماندهی وعده های غذایی گرم طبق استانداردهای بهداشتی و دیگر شرایط در تمامی بخش های سازمان های آموزشی دولتی و شهرداری است. رعایت این شرایط باید طبق اوضاع تا تاریخ 15 ژوئیه سال 2020 و 15 آوریل سال های 2021 و2022 توسط مقامات ارضی روسپاتربینادزور تایید شود.

منبع : https://tass.ru/

 

خبر 5 : شمار قربانیان کووید-19 به بیش از 700 هزار نفر رسید

تعداد کل مبتلایان ثبت شده به SARS-CoV-2 در جهان از مرز 18.7 میلیون نفر گذشت. بر اساس وب سایت جانس هاپکینز، از زمان شروع اپیدمی COVID-19 در جهان، بیش از 700 هزار نفر جان خود را از دست داده اند. (اطلاعات بر اساس زمان واقعی به روز می شوند).

بر اساس آمار سازمان بهداشت جهانی (ВОЗ)، 691 هزار نفر پس از آلوده شدن به کرونا ویروس جان باخته اند. بیشترین آمار مرگ و میر ناشی از اپیدمی در ایالات متحده آمریکا، بیش از 159 هزار نفر به ثبت رسیده است.، پس از آن برزیل با (96 هزار نفر)، مکزیک با (48 هزار نفر) و انگلیس با (46 هزار نفر) بیشترین امار قربانیان کووید-19 را به خود اختصاص داده اند.

منبع: http://rbc.ru

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *