توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت خبری کشور روسیه www.ria.ru میباشند.
شکایت لتونی از روسیه به دلیل پیامدهای کاهش ارسال کالا
اسپوتنیک روسیه گزارش میدهد، مارس کلاینبرگ، رئیس شرکت دولتی “راه آهن لتونی (LDz)، از کاهش حمل و نقل کالا به این کشور به دلیل هدایت دوباره کالاها توسط روسیه به بنادر خود، خبر داد.
به گفته کلاینبرگ، این شرکت قصد دارد تا حجم حمل و نقل را کمی افزایش دهد، اما دستیابی به شاخصهای سال گذشته عملی نیست.
وی خاطر نشان کرد که در سالهای گذشته، حمل و نقل کالا از روسیه به این کشور، 70 درصد از کل بارهای حمل و نقل شده در راه آهن لتونی را تشکیل میدهد. این کاهش به دلیل اُفت حجم حمل و نقل نفت، فراوردههای نفتی و زغالسنگ رخ داد.
کلاینبرگ تأکید کرد:”دلیل اصلی سقوط این است که حجم زیادی از زغالسنگ در بندر “اوست-لوگا” در استان لنینگراد، بارگیری میشود.
علاوه بر این، تا پایان سال، راه آهن لتونی ناگزیر به اخراج 1500تن از کارمندان خود است، این تعداد حدود 24 درصد از کل کارمندان است. تا به امروز، حدود هزار نفر شغل خود را از دست دادهاند.
منبع: www.ria.ru
شورای فدراسیون روسیه خطرات پیش روی اروپا در صورت کنارهگیری از پروژه “نورد استریم 2” را نام برد
سرگئی تسکوف، عضو کمیسیون امور بینالملل شورای فدراسیون روسیه به اظهارات والدمار هرت، نماینده بوندستاگ درباره سرنوشت خط لوله انتقال گاز “نورد استریم 2” واکنش نشان داد و عواقب کنارهگیری اروپا از پروژه روسیه را ارزیابی کرد. در این باره RT (راشا تودی سابق) گزارش میدهد.
هِرت گفت که مسدود کردن “نورد استریم 2” میتواند منجر به جریمههای چند میلیارد دلاری شود، و همچنین امنیت انرژی آلمان را زیر سؤال میبرد.
سناتور پس از اینکه خاطر نشان کرد نماینده پارلمان آلمان به درستی بر روی تمام مسائل تأکید کرده است. از موضع وی حمایت کرد. به گفته تسکوف، اگر ساخت و ساز مسدود شود، ممکن است برای آلمان و دیگر کشورهای اروپایی “مشکلات و مسائل بزرگی” در زمینه تأمین منابع انرژی تضمین شده ایجاد شود.
وی ابراز اطمینان کرد که کنار گذاشتن این پروژه، به اعتبار آلمان و کشورهای حامی احداث خط لوله لطمه میزند.
پروژه “نورد استریم 2” احداث خط لوله گاز با ظرفیت 55 میلیارد مترمکعب انتقال گاز در سال، از سواحل روسیه از طریق دریای بالتیک به آلمان را پیشبینی کرده است.
ایالات متحده آمریکا به طور فعال با انجام این پروژه مخالفت میکند، درحالی که اتحادیه اروپا، اوکراین و برخی کشورهای دیگر را به سمت گاز طبیعی متراکم خود میکشاند. در پایان سال گذشته واشنگتن تحریمهایی را علیه “نورد استریم 2” وضع کرد و خواستار آن شد تا شرکتهایی که در این پروژه شرکت دارند، فوراً کار خود را متوقف کنند. در نتیجه ساخت و ساز به حالت تعلیق درآمد.
منبع: www.ria.ru
بیانیه وزارت امور خارجه روسیه در مورد بازنگرداندن تحریمها علیه ایران توسط شورای امنیت سازمان ملل
وزارت امور خارجه روسیه گفت: ایالات متحده امریکا همچنان با گمانهزنی درباره بازگرداندن تحریمها علیه ایران، جامعه بینالمللی را گمراه میکند.
تمام اقداماتی که واشنگتن انجام میدهد، چیزی بیش از یک اجرای نمایش نیست که به منظور تابع کردن شورای امنیت از سیاست “فشار حداکثری” بر ایران و تبدیل کردن این نهاد معتبر به ابزار مفید خود، روی صحنه رفته است.
دپارتمان دیپلماتیک خاطرنشان کرد که شورای امنیت سازمان ملل متحد اقدامی منجر به از سرگیری تحریمها علیه ایران انجام نداده است.
وزارت امور خارجه یادآوری کرد که در سال 2018 ایالات متحده از توافق هستهای با تهران خارج شد و تحریمهای یک جانبه علیه آن را برگرداند. ضمناً آنها دخالت در اجرای قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل را آغاز کردند.
منبع: www.ria.ru