توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت خبری کشور روسیه به نشانی www.ria.ru میباشند.
پیشبینی روسپاتربنادزور از کاهش میزانِ ابتلا به بیماری COVID-19
الکساندر گارلف، معاون مدیر در امور علمی انستیتوی تحقیقات مرکزی اپیدمیولوژی روسپاتربنادزور، عضو وابسته فرهنگستان علوم روسیه، به ریانواستی گفت، افزایش روزانه شمار مبتلایان به کووید-19 در روسیه تا بهار احتمالاً به ارقامی که در تابستان گذشته بود، کاهش خواهد یافت.
وی خاطر نشان کرد که روند تثبیت اوضاع مدت زمان مشخصی طول خواهد کشید. از بسیاری جهات، مدت زمان هر فردی تا چه اندازه برخورد مسئولانه و آگاهانه با رعایت اقدامات احتیاطی دارد.
پیشتر، ناتالیا پشینیچنایا، معاون مدیر در امور بالینی و تحلیلی پژوهشگاه مرکزی تحقیقات اپیدمیولوژی روسپاتربنادزور، به ریانواستی گفته بود که در زمان اوج ابتلا به بیماری کووید-19 در روسیه ممکن است روزانه 20 هزار مبتلای عفونی داشته باشیم، پس از آن، احتمالاً، روند تثبیت اوضاع آغاز میشود.
در سوم نوامبر در روسیه، ظرف یک شبانه روز 648 18 ابتلای جدید به کووید-19 به ثبت رسید. 355 نفر مردند. تعداد 331 15 بیمار بهبود یافتند. به لحاظ تعداد بیماران شناسایی شده، مسکو (5150 نفر، 354 نفر کمتر از شب گذشته)در رتبه اول قرار دارد، بعد از آن، سنپترزبورگ (944 نفر)،حوالی مسکو(567 نفر)، نیژگوراد (391 نفر)، آرخاگلنسگ (387 نفر) و منطقه روستوف با 310 نفر مبتلا هستند.
در کل از آغاز اپیدمی SARA-CoV-2 در روسیه، 686 673 1 نفر مبتلا شدند که از این تعداد بیش از 28 هزار نفر جان خود را از دست دادهاند و متجاوز از 1،25 میلیون نفر درمان شدهاند.
منبع:www.ria.ru
پزشک معتادان، اعتیاد را عامل تشدید کننده برای مدت بیماری COVID-19 نامید
روسلان ایسایف، متخصص معتادان، در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک توضیح داد که پرا نوشیدن الکل در صورت ابتلا به عفونت کرونا، میتواند به شکل وخیمتر بیماری منجر شود.
مصرف الکل ایمنی بدن را تضعیف میکند، به همین دلیل خطر ابتلا به کووید-19 را افزایش میدهد. اما این تنها مشکل موجود نیست. در طی مصاحبه9 با اسپوتنیک، رئیس کلینیک مواد مخدر، دکتر ایسایف گفت: ” به احتمال قوی شکل سیر بیماری در این شرایط شدیدتر و درمان چنین بیماری، دشوارتر خواهد بود”.
این متخصص گفت:”اگر فردی در فرم سبکی به کووید-19 مبتلا شود، در این صورت مصرف الکل میتواند این دوره را به حالت متوسط یا سنگین تبدیل کند و درمان چنین بیماری، سختتر خواهد بود. ما میتوانیم درباره تداخل الکل با داروهای مورد استفاده در دوره درمان که منجر به عوارض و عواقب شدید و جدی میشوند، خیلی دقیق صحبت کنیم”.
روسلان ایسایف تأکید کرد که داروهایی که به هنگام درمان عفونت کروناویروس استفاده میشوند با الکل سازگار نیستند.
وی توضیح داد، “پیش از هر چیز درباره آنتیبیوتیکها صحبت میکنیم. این داروها به خودی خود میتوانند عوارض جانبی ایجاد کنند و الکل میتواند به ایجاد عوارض و عواقب اضافی کمک کند. همچنین استفادهی الکل ، عملکرد داروهای ضد انعقاد خون (داروهایی که از لخته شدن خون جلوگیری میکنند)، را سختتر میکند. در اثر استفاده از الکل که روند لخته شدن خون را افزایش میدهد، لازم از است که از این داروها به میزان بیشتری استفاده شود”.
منبع:www.ria.ru