توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت خبری کشور روسیه به نشانی www.ria.ru میباشند.
تفسیر سازمان جهانی بهداشت در مورد وضعیت کرونا ویروس در روسیه
ملیتا ووینویچ، نماینده سازمان بهداشت جهانی در روسیه (WHO )، صحبت کردن درباره اینکه وضعیت کروناویروس در ادامه در روسیه چگونه پیش خواهد رفت، مشکل است، اما بر روی پاندمی تأثیرگذار خواهد بود.
به گفته وی، سازمان بهداشت جهانی در حال مشاهده رشد سریع موارد جدید ابتلا به کرونا ویروس است، تنها در چند کشور اروپا، افزایش بیماری ثبت نشده است. نماینده این سازمان در روسیه، به ضرورت اتخاذ تدابیری که موجب نجات همزمان زندگی و اقتصاد شود، اشاره کرد.
ووینویچ در پخش کانال تلویزیونی “روسیه24″، ضمن پیشبینی شرایط کروناویروس در کشور گفت: “صحبت کردن در این باره سخت است. البته باید در این باره از اپیدمیلوژیست های کشور پرسید که خیلی خوب میتوانند شرایط کنونی را مدلسازی و تشریح کنند. اما در هر حال، بیش از هر چیز، توقف شیوع ویروس میتواند بر روی پاندمی تأثیر بگذارد”.
وی خاطر نشان کرد که ویروس اغلب در درون خانوادهها منتقل میشود. ووینویچ همچنین تأکید کرد که به هر نشانه کروناویروس باید توجه کرد.
وی افزود: “در حال حاضر اقدامات جامعی انجام شده است. همانطور که مشخص است، باید شرایط را در نظر گرفت، با این حال مبتلایان به ویروس همانند سایر کشورها همچنان در حال افزایش است. البته کشورهای مختلف شیوههای مختلفی را بکار میبرند. سازمان بهداشت جهانی توصیه کرد که برای توقف همهگیری در نقاط بحرانی باید اقدامات سریعی انجام شود. البته ما به واکسن و دارو امیدوار هستیم”.
نماینده سازمان جهانی بهداشت، همچنین افزایش آزمایشهای مردمی در روسیه را ستود.
منبع:www.ria.ru
برای اولین بار طی نیم سال گذشته، پرواز منظم “آئروفلوت” از توکیو به مسکو انجام شد
به گزارش ریانواستی در ترمینال بینالمللی فرودگاه هاندا، اولین پرواز منظم “آئروفلوت” از پایان ماه مارس، از توکیو به مسکو بدون تأخیر انجام شد.
به گفته یک کارمند فرودگاه: “پرواز SU261 “آئروفلوت” به مقصد مسکو، دقیقه دو دقیقاً زودتر از زمان مشخص شده انجام شد”.
آخرین پرواز “آئروفلوت” توکیو-مسکو در 29 مارس انجام شد، سپس به دلیل بیماری همهگیر، پروازهای منظم متوقف شدند.
در حال حاضر میتوان دوبار در هفته از توکیو به مسکو با پروازهای “آئروفلوت” و یک بار در هفته با شرکت هواپیمایی ژاپنی “JAL” رفت و آمد کرد. همچنین شرکت هواپیمایی “آورُرا” برای یکبار در هفته پروازهای توکیو- ولادیواستوک را از سر گرفت. از اواسط ماه نوامبر، هواپیمایی S7، پروازهای خود را از همان مسیر از سر میگیرد.
منبع:www.ria.ru
آیا ماسکها برای بیماران مبتلا به آسم بیخطر هستند؟
بسیاری از بیماران مبتلا به آسم از ماسک زدن شکایت دارند چرا که تنفس آنها را دشوار میکند. اینکه تا چه اندازه این امر میتواند بیخطر باشد، پروفسورِ دانشگاه علوم پزشکی تحقیقات ملی روسیه به نام N.I.Pirogov، متخصص ریه، پزشک برگزیده روسیه، الکساندر کارابینِنکو، در مصاحبه با رادیو اسپوتنیک بیان کرد.
گروه پر خطر در شرایط پاندمی را نه تنها افراد سالخورده بلکه بیماران مبتلا به بیماریهای مزمن را هم شامل میشود. این متخصص ریه هشدار داد که بیماران مبتلا به آسم بیشتر در معرض عفونت COVID-19 هستند و ممکن است به نوع سختتر بیماری مبتلا شوند.

کارابیننکو خاطر نشان کرد: “آسم یک بیماری التهابی مزمن آلرژیک در دستگاه تنفسی است. روشن است که عفونت کروناویروس هم برونشها و هم کیسههای هوایی ریه را تحت تأثیر قرار میدهد. به همین دلیل، ترکیب این بیماریها تأثیر بسیار مخربی بر روی فرد میگذارد”.
این پزشک ممتاز روسیه خاطر نشان کرد که ماسک برای بیماران مبتلا به آسم، به استثنای موارد نادر، خطرات اضافی دیگری به همراه ندارد.
کارابیننو تأکید کرد:”ماسک بیخطر است، اگر آن شخص به ذرات گرد و غبار یا بوهایی که از ماده تهیه شده ماسک ایجاد میشود، تحمل داشته باشد. اگر افزایش واکنش به بروز اسپاسم برونشیت نسبت به مواد ماسک وجود نداشته باشد، در آن صورت استفاده از ماسک خطرناک نیست و حتی به طور کلی لازم است. پوشیدن ماسک برای همه برای اینکه اطرافیان به ویروس مبتلا نشوند ضروری است”.
این پزشک معتقد است که اقدامات اضافی محافظت کنندهای برای افراد مبتلا به آسم نیاز نیست. ضروری است که ارتباطها محدود شوند و فاصله اجتماعی رعایت شود.
منبع:www.ria.ru