انجمن دوستی ایران و روسیه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به انجمن دوستی ایران و روسیه می باشد. طراحی و پیاده سازی گروه امین رایان

آدرس:تهران خیابان انقلاب
تلفن:02188950000
ایمیل: email@gmail.com

پیشخوان خبرهای مهم فدراسیون روسیه 1399/09/01

توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت خبری کشور روسیه به نشانی www.ria.ru می‌باشند.

شرایط ابتلای مجدد به ویروس کرونا

ولادیمیربالیبوک، متخصص آلرژی و سیستم ایمنی بدن با “عصر مسکو” درباره شرایط عفونت مجدد با ویروس کرونا گفتگو کرد.
این متخصص تأکید کرد که عفونت ثانویه با ویروس کرونا عملاً غیرممکن است، اما مواردی این چنینی نیز به ثبت رسیده است.
بالیبوک گفت: “افرادی در موارد بیماری‌های جدی که سیستم ایمنی بدن را ضعیف‌تر می‌کنند، مانند کسانی که سرطان دارند و یا از داروهایی استفاده می‌کنند که سیستم ایمنی بدن را سرکوب می‌کنند، احتمال ابتلای مجدد به کرونا ویروس را دارند، اما این تعداد قطره‌ای در برابر دریا هستند، یعنی بخشی از درصد کل انسان‌هایی که بیمار می‌شوند”.
این پزشک اظهار داشت که در صورت عدم وجود سایر مشکلات سلامتی، از ابتلای مجدد نترسید.
وی گفت: “در صورت تماس مجدد با ویروس، سیستم دفاعی در بدن ایجاد شده و مانع بیماری می‌شود. در حقیقت، تماس مکرر بعد از یک بار بیماری یا واکسیناسیون، باعث ایمنی بیشتر در برابر یک عامل بیماری‌زای مشخص می‌شود”.
بالیبوک افزود، که تماس با ویروس بعد از سپری کردن دوره بیماری حتی تا حدی می‌تواند سیستم ایمنی بدن را بهبود ببخشد. اما به گفته وی، آن فرد می‌تواند برای مدت کوتاهی به ناقل بدون علامت تبدیل شود.

منبع:www.ria.ru

سخنان رئیس سازمان بهداشت جهانی در مورد وضعیت کرونا در جهان

مدیر کل سازمان بهداشت جهانی، تدروس آدهانوم گیبریسوس، در جلسه توجیهی روز جمعه گفت: “موارد ابتلا به COVID-19 در ماه گذشته بیشتر از نیم سال اول بیماری همه گیر است. در چهار هفته گذشته نیز موارد ابتلای گزارش شده بیش از شش ماه اول پاندمی است. در سراسر اروپا و آمریکای شمالی، ابتلا ادامه دارد و بیمارستان‌ها و بخش‌های مراقبت ویژه به طور کامل پر شده‌اند”.
در همین زمان، مدیر کل WHO خاطر نشان کرد که طی هفته گذشته، اخبار دلگرم کننده زیادی درباره تحقیقات در زمینه واکسن‌های ضد COVID-19 منتشر شده است.

منبع:www.ria.ru

اوج سرایت کرونا ویروس

ناتالیا پشنیچنایا، معاون مدیر در امور تحقیقاتی-بالینی پژوهشگاه مرکزی تحقیقات اپیدمیولوژی روسپاتربنادزور در مصاحبه با “روزنامه روسیه” گفت، چه زمانی فرد مبتلا به کرونا ویروس برای دیگران خطرناک خواهد بود.
بنابراین، به گفته این متخصص، تراکم ویروس COVID-19 در دستگاه تنفسی فوقانی می‌تواند تا دو سه روز قبل از بروز نشانه‌های مشخص عفونت، برای مثال سرفه و از دست دادن بویایی، در سطح بالایی باشد. همین مقدار برای آلوده کردن افراد دیگر کافی است. در حقیقت سطح بالایی از ترشحات کرونا ویروس از سطح فوقانی دستگاه تنفسی، حتی در موارد بیماری خفیف نیز عامل اصلی سرایت است.
افراد بیمار می‌توانند در هفته اول بعد از ابتلا، ویروس را به طور فعال انتشار دهند.
ترشحات ویروس زنده کم‌کم در بدن کاهش می‌یابد، با این حال این ویروس در موارد ابتلای خفیف به این بیماری هم تا 10 روز، زنده هستند. در فرم‌های متوسط و شدید بیماری، این دوره افزایش می‌یابد و می‌تواند به سه هفته برسد. در برخی موارد، برای مثال، اگر بیمار از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده می‌کند، تا 70 روز یک ویروس زنده می‌تواند از بدن جدا شود و برای تست PCR می‌توان تا 90 روز جدا کرد. بر اساس برخی از اطلاعات، همانطور که این متخصص توضیح داد، این مدت زمان می‌تواند به 105 روز هم برسد.
بنابراین، همانطورکه پشنیچنایا جمع بندی کرد، فردی که قبلاً به کرونا ویروس مبتلا بوده است، تنها پس از تست منفی PCR می‌تواند برای دیگران، بی خطر باشد.
بر اساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، در سراسر جهان، بیش از 56.6 میلیون نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد دست کم 1.3 میلیون نفر فوت کرده‌اند. در روسیه بیش از دو میلیون مبتلا به کرونا ویروس شناسایی شده است که 311 35 نفر جان خود را از دست داده‌اند. بیش از 1.5 میلیون بیمار بهبود یافته‌اند.
بر اساس اطلاعات دانشگاه جانز هاپکینز، بیشترین موارد ابتلا در ایالات متحده امریکا، هندوستان، برزیل و فرانسه شناسایی شده‌اند. روسیه در ردیف پنجم قرار دارد و به دنبال آن، اسپانیا، انگلیس، آرژانتین، ایتالیا، کلمبیا و مکزیک قرار دارند.

منبع:www.ria.ru

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *