انجمن دوستی ایران و روسیه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به انجمن دوستی ایران و روسیه می باشد. طراحی و پیاده سازی گروه امین رایان

آدرس:تهران خیابان انقلاب
تلفن:02188950000
ایمیل: email@gmail.com

پیشخوان خبرهای مهم فدراسیون روسیه 1399/09/02

توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت خبری کشور روسیه به نشانی www.ria.ru می‌باشند.

چین به دلیل کشف موارد ابتلا به COVID-19، در منطقه شهری در مرز با روسیه قرنطینه ایجاد کرد

چین پس از شناسایی دو مورد ابتلا به کرونا ویروس، در منطقه شهری مَنچوری که در مرز با سرزمین زابایکالسکی قرار دارد، قرنطینه ایجاد کرد.
طبق گزارش‌های اعلام شده، در شبانه‌روز گذشته در چین، 17 مورد ابتلا به کووید-19 و 11 ناقل بدون علامت شناسایی شدند و 10 نفر نیز از بیمارستان مرخص شدند. کمیته بهداشت دولتی چین خاطر نشان می‌کند که از این 17 مورد جدید تائید شده، 14 مورد وارداتی هستند، سه مورد محلی که دو تا از آن‌ها در منطقه خودمختار مغولستان داخلی و یکی از آن‌ها در شانگهای شناسایی شدند.
در منطقه مَنچوری، با بیش از 172 هزار نفر جمعیت، تصمیم گرفتند که از تمام ساکنین شهر تست اسید نوکلئیک کرونا ویروس گرفته شود، در این شهر مهدکودک‌ها و مدارس به حالت تعلیق درآمدند، اماکن عمومی موقتاً تعطیل شدند و برگزاری مراسم‌های جمعی از جمله ضیافت‌ها ممنوع شدند.
کارشناسان در حال انجام تحقیقات اپیدمیولوژیک هستند تا دریابند که این دو نفر چگونه و از کجا آلوده شده‌اند و آیا تاکنون موفق شدند شخص دیگری را آلوده کنند یا خیر. مقامات بخش امنیت عمومی کنترل رفت‌وآمد جاده‌ها را به منظور کاهش جابه‌جایی مردم بین شهر مَنچوری و ژالاینُر شدیدتر کردند.

منبع:www.ria.ru

سخنان دانشمند روسی درباره شیوه‌ای برای خنثی‌سازی ویروس کرونا

الکساندر تیشکُفسکی، دکترای علوم زیست شناختی (میکروبی)، بیوانفورماتیک، در صفحه فیس بوک خود درباره روش احتمالی مبارزه با عفونت ویروس کرونا به کمک پروتئین ACE2، که از طریق آن ویروس به سلول‌ها وارد می‌شود، صحبت کرد.
تیشکُفسکی توضیح داد:”به نظر می‌رسد که ACE2، نقطه ضعف ما است که کرونا ویروس بارها و بارها با موفقیت از آن استفاده کرده است. اما اگر بتوان این نقطه ضعف را به یک مزیت تبدیل کرد چه؟ دستور تهیه این داروی مبتکرانه بسیار ساده است: یک نسخه تکمیلی از پروتئین ACE2 را به بدن بیمار مبتلا شده تزریق کنید. ضمناً حتی ممکن است تمام آن لازم نباشد و فقط همان بخشی از آن که با ویروس در ارتباط است کفایت کند”.
در نتیجه، گیرنده‌ها، تاج‌های کرونا ویروس را گیر انداخته و اجازه حمله به سلول‌ها را به او نمی‌دهند. بنا به گفته این دانشمند، ویروس به معنای واقعی شکار “طعمه زنده” می‌شود.
تیشکُفسکی خاطر نشان کرد که آزمایشات نشان داده‌اند که افزودن ACE2 ضمن ممانعت از نفوذ ویروس کرونا به درون سلول‌های انسان، به طور قابل اطمینانی این ویروس را بی اثر می‌کند. همچنین وی گفت، گیرنده پروتئین ACE2 هورمون آنژیوتانسین 2 را تجزیه می‌کند که موجب تحریک فشارخون، التهاب و طوفان سیتوکین می‌شود. وی متذکر شد که این پیش‌بینی توسط دانشمندان در زمان انجام تحقیقات بالینی تائید شده است.
این محقق توضیح داد:”بنابراین، ACE2 به عنوان داروی جدید ضد عفونت کرونا ویروس، واقعاً نوید بخش است. اما عملکرد آن تا چه اندازه خوب خواهد بود؟ جواب این سؤال را ما از نتایج آزمایشات بالینی دریافت خواهیم کرد”.
همانطور که این دانشمند یادآوری کرد، ایمنی استفاده از این پروتئین در افراد سالم، در سال 2013 در نتیجه مرحله اول آزمایشات برای درمان بیماری تنفسی دیگری تائید شده است. با این حال، پروتئین یک ایراد دارد و آن این است که نمی‌تواند خیلی محکم به ویروس کرونا متصل شود، تقریباً صدها بار بدتر از آنتی‌بادی‌ها. به همین دلیل به دوزهای خیلی زیادی برای تزریق نیاز داریم. با این وجود، به لطف آخرین تحقیقات محققان مشخص شد که ورود سه جهش به ساختار گیرنده ACE2 منجر به اتصال بهتر با خارهای پروتئین SARS-CoV-2 شده و توانایی بهتری در بی اثر کردن این ویروس ایجاد می‌شود.
مزیت اصلی این روش نسبت به دیگر داروها این است که برخلاف آنتی‌بادی‌ها و واکسن‌ها، مدت زمان استفاده ندارد. جهش ویروس کرونا نیز هنگام استفاده از این روش، خطرناک نیست.
الکساندر چپورنُف، محقق برجسته انیستیتوی پزشکیِ تجربیِ بالینیِ شعبه سیبریِ آکادمی علوم پزشکی روسیه و رئیس سابق آزمایشگاه عفونت‌های خاص خطرناک “وکتور”، در مصاحبه با Ura.ru گفت که از نظر تئوری چنین روشی می‌تواند ویروس کرونا را خنثی کند. به گفته وی، نمونه‌های مشابهی در ویروس‌شناسی کشف شده‌اند که اجازه می‌دهد به این فکر کنیم که این روش می‌تواند گیرنده‌های ویروس را مسدود کند. چپورنُف معتقد است که پروتئین‌ها طعمه خوبی را برای ویروس کرونا ایجاد می‌کنند، بنابراین، این ایده ارزش آزمایش کردن را دارد. این ویروس شناس همچنین گفت که از این شیوه نمی‌توان به عنوان واکسن استفاده کرد، اما به عنوان دارو امکان‌پذیر است. علاوه بر این، هزینه تهیه چنین دارویی، بحثی جداگانه است.

منبع:www.ria.ru

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *