توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت خبری کشور روسیه به نشانی www.ria.ru میباشند.
مسکو و سنپترزبورگ برنده جایزه گردشگری ” World Travel Awards ” شدند
مسکو و سنپترزبورگ موفق به کسب یکی از معتبرترین جوایز جهانگردی –World Travel Awards شدند. مراسم اهدای جوایز شب قبل به صورت آنلاین در پایتخت روسیه برگزار شد.
سرویس مطبوعاتیِ مدیرِ استانداری آلکساندر بگلوف، گزارش میدهد که سنپترزبورگ در بین نامزدهای “مقصدِ پیشروِ فرهنگیِ جهان” با پیشی گرفتن از 14 شهر توریستی محبوب و مشهور، از جمله پاریس، لندن، رم، ونیز، نیویورک و ریودوژانیرو، پیروز شد.
استاندار یادآور شد که تا به حال چندین بار جایزه World Travel Awards به شهر پترزبورگ اعطا شده بود.
وی گفت: “امسال نیز انتظار پیروزی داشتیم. شهر ما، از زندگی غنی فرهنگیای داراست. ما از موزهها، تئاترها، مجموعههای کاخ-پارک های مشهوری در سراسر جهان برخوردار هستیم. ما در حال افتتاح مکانهای توریستی و مسیرهای گردشگری جدیدی هستیم. جغرافیای فرهنگی و توریستی سنپترزبورگ در حال گسترش است”.
بیگلوف افزود، در تمام سالهای اخیر پترزبورگ جریان گردشگری را افزایش داده است که این امر با اجرای ویزای الکترونیکی تسهیل میشود.
مسکو برای دومین سال متوالی در ردهبندی اصلی “بهترین مقصد گردشگری. شهر” جایزه دریافت کرد.
به گزارش سرویس مطبوعاتی مسکو توریسم Мостуризм، پایتخت روسیه همزمان نامزد دریافت هفت جایزه شد: “بهترین مقصد در گردشگری تجاری”، “بهترین مقصد برای گردش شهری”، “بهترین مقصد گردشگری. شهر”، بهترین مقصد فرهنگی. شهر”، بهترین مقصد فستیوالها، جشنوارهها و جریانات توریستی”، بهترین مقصد توریستی به منظور مطالعه میراث تاریخی” و “بهترین مقصد برای توریسم ورزشی”.
رأیگیری آنلاین در وب سایت رسمی اهدای جوایز از 28 سپتامبر تا 25 اکتبر برگزار شد. هیئت منصفه نظرات کارشناسان صنعت توریست و مسافران را در نظر گرفت. امسال نه تنها دستاوردهای جدید کاندیدها، بلکه فرصتها و امکانات سفر برای آینده نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.
در پایان مسکو در ردهبندی اصلی نامزدها از شهرهایی چون لندن، نیویورک، پاریس، سنپترزبورگ و ریودوژانیرو پیشی گرفت.
منبع:www.ria.ru
سخنان زیستشناس درباره پیامدهای عجیب ویروس کرونا
آنچا بارانوا، استاد دبیرستانِ زیستشناسیِ سیستمیکِ دانشگاه جورج میسون، در یوتیوب در مورد کاهش احتمالی زاد و ولد در ایالات متحده آمریکا که میتواند از عواقب پاندمی کرونا ویروس باشد، صحبت کرد.
این زیستشناس به مقالهای از یک مجله آمریکایی ارجاع میدهد که در آن روزنامهنگاران آمار و ارقام مربوطه را تجزیه و تحلیل کردند. بارانوا کاهش زاد و ولد ثبت شده در کشور را عجیب میداند.
بارانوا متذکر شد:”در آمار زاد و ولد در کشور در ماههای اکتبر تا نوامبر در مقایسه با سال گذشته به میزان 15-10% کاهش مشاهده میشود. مردم به محض اینکه از شرایط بد در چین مطلع شدند، بلافاصله تصمیم گرفتند – تمام، ما بچهدار نخواهیم شد”.
این متخصص توضیحات احتمالی این پدیده را شرح داد.
وی احتمال داد: “بسیاری از ایالتها، ممکن است به دلیل وجود پاندمی کرونا ویروس، به کلی زاد ولد را فراموش کردهاند و کلاً اخباری در این باره منتشر نمیکنند. یا شاید بانوان در خانه زایمان میکنند و تولد کودک را بعد از یک ماه به ثبت میرسانند. به همین دلیل شاهد چنین نقصانی هستیم”.
منبع:www.ria.ru
پیشنهاد شیوه کاهش خطر ایجاد پاندمی های جدید
ماریا وارانتسووا، زیستشناس، شرکت کننده در کنفرانسهای کنوانسیونهای سازمان ملل متحد در زمینه حفاظت از حیوانات و تنوع زیستی، به ریانواستی گفت: ممنوعیت تجارت حیوانات وحشی و احیای زیستگاههای آنها، خطر پاندمی های جدید را کاهش میدهد.
وارانتسووا گفت: “اگر ما تماس بین حیوانات وحشی و انسان را کاهش ندهیم، پاندمی های بعدی با منشأ مشترک انسان و دام ادامه خواهند یافت. بخصوص، بحث در مورد ممنوعیت یا توقف در معاملات تجارت حیوانات وحشی و مشتقات آنها”.
وی تصریح کرد که چین و ویتنام به علت این بیماری همهگیر، در حال حاضر چنین تجارتی را مسدود کردهاند. شعبه روسیِ Greenpeace تقاضا درباره ممنوعیت مربوطه را آغاز کرده است.او بیش از 50 هزار امضا را جمعآوری کرده و آنها را به دفتر ریاست جمهوری هم ارسال کرده است. علاوه بر آن، طرح نو جهانی حمایت از حیوانات World Animal Protection، موضوع توقف تجارت حیوانات وحشی را در اجلاس G20 مطرح کرد.
وارانتسووا خاطر نشان کرد: “ما همواره میدانیم که تا زمانی که تجارت میمون، شامپانزه، اورانگوتان ها، هومینوئیدها ادامه دارد، یعنی خطر انتقال بیماری وجود دارد”.
منبع:www.ria.ru