توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت خبری کشور روسیه به نشانی www.ria.ru میباشند.
Reuters: ЕС намерен начать переговоры о закупках “Спутника V
رویترز: اتحادیه اروپا قصد دارد مذاکرات درباره تهیه “Sputnik V” را آغاز کند
اتحادیه اروپا قصد دارد مذاکرات خرید واکسن روسی Sputnik V را به منظور اجرای برنامه واکسیناسیون جمعی کشورهای اروپایی در برابر عفونت کرونا ویروس آغاز کند. این خبر روز دوشنبه توسط رویترز گزارش شد.
به گفته این منبع خبری، این مقام اتحادیه اروپا که به نمایندگی از این جامعه در حال مذاکره با تولیدکنندگان واکسن است، خاطر نشان کرده که دولت های اتحادیه اروپا احتمال آغاز مذاکره با تولیدکنندگان واکسن Sputnik V را بررسی می کنند. وی گفت، برای شروع مذاکرات، دریافت درخواست از چهار کشور ضروری است.
منبع:www.ria.ru
Россия с 15 марта вводит экспортные пошлины на кукурузу и ячмень
روسیه از 15 ماه مارس عوارض صادرات ذرت و جو را عملی می کند
روسیه از 15 مارس، عوارض صادرات ذرت 25 یورو در هر تن و برای جو 10 یورو در هر تن را اجرایی می کند. دستور مربوطه در 26 ژانویه 2021 توسط نخستوزیر فدراسیون روسیه میخائیل میشوستین امضا شد.
دولت معتقد است که این تصمیم به کاهش حجم صادرات کمک می-کند و به فعالان بازار اجازه می دهد تا برای صادرات محصولات کشاورزی با ارزش افزوده بالا تغییر جهت بدهند.
پیش از این، در 15 فوریه 2021، روسیه برای تعیین عوارض صادرات گندم دست به کار شده بود، این عوارض قبل از 1 مارس، 25 یورو در هر تن بود و سپس به 50 یورو افزایش یافت.
این تصمیم در مورد محصولات صادر شده از روسیه به خارج از اتحادیه گمرکی اعمال می شود. دولت معتقد است که این امر به کاهش حجم صادرات کمک خواهد کرد، به فعالان بازار این امکان را می دهد که از فروش مواد اولیه کشاورزی در خارج از کشور به صادرات محصولات کشاورزی با ارزش افزوده بالا تغییر جهت دهند. تمام این مسائل تا اول ژوئن معتبر خواهد بود.
وجوه دریافتی از این عوارض به صورت یارانه به تولیدکنندگان گندم، چاودار، ذرت و جو خوراکی به مناطق روسیه بازگردانده می شود. یارانه اختصاصی به مناطق بسته به حجم محصولات تولید شده توزیع می شود.
منبع:www.ria.ru
Производство культивируемых грибов выросло на 80,2% в 2020 году
تولید قارچ 80.2 درصد در سال 2020 افزایش داشته است
در سال های اخیر، تولید قارچ های پرورشی در روسیه به طور مداوم در حال رشد بوده است. بر اساس اطلاعات سازمان های کشت و صنعت در پایان سال 2020، با 80.2 درصد افزایش به 86.3 هزار تن رسیده است. این شاخص تقریباً 9 برابر بیشتر از سطح سال 2016 است (7/9 هزار تن).
به گفته میخائیل گلوشکوف، مدیر اتحادیه ملی تولیدکنندگان میوه و سبزیجات، در حال حاضر رقابت داخلی در زیربخش پرورش قارچ در حال رشد است. گام بعدی بهینهسازی فرایندهای تولید، از جمله استفاده از فناوری های جدید، گسترش دامنه و افزایش رقابت پذیری محصولات است. این امر به توسعه بیشتر فعال بازار قارچ و کاهش قیمت آنها کمک می کند.
منبع:www.ria.ru