انجمن دوستی ایران و روسیه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به انجمن دوستی ایران و روسیه می باشد. طراحی و پیاده سازی گروه امین رایان

آدرس:تهران خیابان انقلاب
تلفن:02188950000
ایمیل: email@gmail.com

پیشخوان خبرهای مهم فدراسیون روسیه 1400/03/01

توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت های خبری کشور روسیه می‌باشند.

Знания должны вновь стать одной из важнейших ценностей, заявил Путин

پوتین: «دانش» باید بار دیگر به یکی از مهمترین ارزش ها تبدیل شود

رئیس جمهور روسیهولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خطاب به شرکت کنندگان در جلسه «انجمن دانش جدید» گفت: دانش باید بار دیگر به یکی از مهمترین ارزشهای جامعه تبدیل شود. دانش باید جذاب و در دسترس باشد و این هدف اصلی انجمن دانش است، که فعالیت­های آن در تمامی رده­های سنی و علایق مختلف متمرکز است، نمایش دادن داستان­های موفقیت پزشکان، نظامیان، معلمان و تجار، کارمندان دولت و ورزشکاران در فهرست فعالیت­های انجمن باید قرار گیرد.

پوتین همچنین گفت که روسیه کشوری است که فرصت­های بی نظیری برای یک فرد فعال و با استعداد دارد.

 

منبع: www.ria.ru

Почему стоит поехать в »Дагестан«

سفر به داغستان، سرزمین تنوع

آنتون آگارکوف، عکاسی است که به مکان های ناشناخته سفر می کند و روسیه را «فضایی برای ماجراجویان» می داند. وی در مصاحبه ای با  ریا نووستی گفت که چرا داغستان را دوست دارد، جایی که قطعاً باید به آنجا بروید.

داغستان سرزمینی جادویی است! بیش از هر چیز، با تنوع طبیعی خود انسان را مجذوب می­کند.

همه چیز آنجا هست: کوههای باشکوه، قله­های پوشیده از برف، تنگه ها­، دره­های عظیم و عمیق با عرض یک و نیم کیلومتر، جنگل های گرمسیری طبیعی لیانا در دره سامور، تپه ساری­کوم، قطعه کوچکی از صحرا و کلنی­های عظیم پرندگان در خلیج آگراخان.

تمامی اینها در پس زمینه روستاهای معروف باستانی است که در عین متروکه بودن پویا و زنده هستند و ساکنین آنجا طعم زندگی را حفظ کرده­اند.

ده ها قوم در داغستان زندگی می­کنند که هر کدام انواع متفاوتی از غذاهای محلی مختص خود دارند که فوق العاده خوشمزه اند و بسیار پرکالری. هنگامی که از من می پرسند آیا داغستان منطقه­ای خطرناک است؟ من همیشه پاسخ می­دهم: «بله، آنجا یک منطقه خطرناک است! قطعاً در آنجا به دلیل پرخوری با مرگ روبرو خواهید شد!» هر کجا که بروید، قطعاً سیر خواهید شد. من به شدت توصیه می­کنم کیک های تخت و نازک را که با مواد مختلف پر شده است و کوفته­های محلی و املت را میل کنید.

لازم به یادآوری است که داغستان یک منطقه مسلمان­نشین است. بهتر است در اوج تابستان به این منطقه سفر نکنید زیرا دما تا 45 درجه سانتی­گراد خواهد رسید.

پیشنهاد می­کنم حتما از هزارتوی روستای قرون وسطایی کوباچی دیدن کنید. به طرز باورنکردنی زیبا است! شما می­توانید از آنجا نقره کوباچی را برای خود و دوستانتان سوغاتی بیاورید.

راحت­ترین راه برای سفر به داغستان با هواپیما به ماخاچکالا است: سریع و ارزان. از مسکو به مقصد آنجا اتوبوس نیز وجود دارد. البته می توانید با ماشین شخصی خود نیز بروید، اما لازم است بدانید که طی مسیر بیش از یک روز طول می­کشد. بنابراین، من توصیه می کنم که با هواپیما این سفر را تجربه کنید.

منبع:www.ria.ru

“Вектор” вышел на производство миллиона доз вакцины “ЭпиВакКорона” в месяц

تولید یک میلیون دوز واکسن «اپی واک کرونا» در ماه

تولید واکسن کرونا توسط ایران
تولید واکسن کرونا

رینات ماکسیوتوف (Rinat Maksyutov)، مدیر کل مرکز علمی ویروس شناسی و بیوتکنولوژی «وکتور» (Vector) روز شنبه گفت، این مرکز در ماه آوریل تولید واکسن اپی واک کرونا (EpiVacCorona) بر ضد ویروس کرونا را به میزان یک میلیون دوز آغاز کرد.

او افزود: «اگر در بهار یک سال پیش، ظرفیت تولید ما فقط حدود 3 هزار دوز در ماه بود که در پایان سال گذشته به 20 هزار دوز رساندیم، در فوریه-مارس سال جاری 500 هزار دوز در ماه بود. و اینک امکان تولید یک میلیون دوز واکسن در ماه میسر شده است.

ماكسیوتوف گفت كه این واکسن در 13 اكتبر سال 2020 ثبت شد و پس از مطالعات و ثبت نام در مورد داوطلبان بالای 60 سال، از 3 مارس ، استفاده از آن برای افراد بالای 18 سال بدون محدودیت تأیید شد.

منبع:  www.ria.ru

Центр Гамалеи исследует “Спутник V” на онкобольных

بررسی تاثیر واکسن اسپوتنیک وی بر روی بیماران سرطانی

دنیس لوگونوف (Denis Logunov) معاون مرکز علمی تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروب شناسی گامالی و سازنده واکسن اسپوتنیک وی گفت: گامالی قصد دارد آزمایشات بالینی واکسن Sputnik V را بر روی افراد مبتلا به سرطان انجام دهد.
وی گفت: «برنامه ریزی شده است تا در پایان سال، پروتکل تحقیقات واکسن در مورد بیماران سرطانی تصویب شود و بدین ترتیب ماراتن «علم جدید» شکل خواهد گرفت».
این دانشمند متذکر شد که مطالعات بالینی بر روی این واکسن، زودبازده نیست و معمولاً یک یا دو سال به طول می انجامد.

منبع: www.ria.ru

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *