انجمن دوستی ایران و روسیه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به انجمن دوستی ایران و روسیه می باشد. طراحی و پیاده سازی گروه امین رایان

آدرس:تهران خیابان انقلاب
تلفن:02188950000
ایمیل: email@gmail.com

پیشخوان خبرهای مهم فدراسیون روسیه 1400/03/27

توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت های خبری کشور روسیه می‌باشند.

В ПФР объяснили, как отразится на пенсии срочная служба в армии

صندوق بازنشستگی فدراسیون روسیه توضیح داد که چگونه خدمت سربازی در ارتش بر حقوق بازنشستگی تأثیر می گذارد

در این خصوص این صندوق اعلام کرد که مدت زمان خدمت سربازی به عنوان سابقه ی کار با 8/1 ضریب بازنشستگی برای هر سال محاسبه میشود، ضرایب بازنشستگی در طول اشتغال رسمی به شخص تعلق می گیرد ، تعداد آنها به میزان حق بیمه و مدت خدمت بستگی دارد.
همچنین این صندوق متذکر شد که هنگام محاسبه حقوق بازنشستگی، می توان خدمت در ارتش را تا سال 2002 در نظر گرفت ، اما این گزینه همیشه بیشترین میزان پرداخت را ندارد.
نسبت های بازنشستگی فردی شاخصی است که اندازه حقوق بازنشستگی را تعیین می کند. آنها به ازای هر سال کار یا فعالیت دیگری که برای محاسبه حقوق بازنشستگی در نظر گرفته شده است و تمام ضرایبی که به شخص تعلق گرفته محاسبه میشود. مبلغ کل مستمری بیمه از قسمت ثابت حقوق و تمامی ضرایب گرفته شده است.

منبع: www.ria.rul

РФ заняла лучшую за всю историю позицию в рейтинге устойчивости экономики

فدراسیون روسیه در رتبه بندی ثبات اقتصادی بهترین موقعیت تاریخ را به خود اختصاص داد

روسیه بالاترین نمره ای که تاکنون در تاریخ داشته را در رتبه بندی توسعه جهانی پایدار SEDA کسب کرده است و در مکان 53 قرار دارد ، مهمترین پیشرفتها در سال گذشته در زمینه ثبات اقتصادی حاصل شده است.
طبق مطالعه SEDA ، فدراسیون روسیه توانست در این راستا نمره کلی خود را که 3.49 امتیاز نسبت به 2016 بود را بهبود ببخشد و بتواند 56.4 امتیاز که بالاترین امتیاز برای فدراسیون روسیه در کل تاریخ است را،کسب کند
این مطالعه همچنین پویایی مثبتی را در زمینه اکولوژی و دیجیتال سازی نشان داد. روسیه مهمترین پیشرفت را در زمینه ثبات اقتصادی داشته است و نتیجه را از 72 به 80 امتیاز افزایش داده است.
سوئیس در راس رتبه بندی است، نروژ در مکان دوم و فنلاند در مقام سوم قرار دارد. همچنین ده کشور اول شامل ایسلند، اتریش، دانمارک، هلند، سوئد، سنگاپور و لوکزامبورگ است.
همه گیری بیماری کرونا منجر به افزایش تنش های اجتماعی ، بیکاری بیشتر و ایجاد اختلال در سیستم های بهداشتی ، حتی در کشورهای با درآمد بالا و افزایش نابرابری در کشورهای کم درآمد و در حال توسعه شده است. نویسندگان این رتبه بندی توجه خود را به این نکته جلب می کنند که کشورهایی که در جنبه های مختلف توسعه جامعه سرمایه گذاری می کنند و ثروت را به موفقیت تبدیل می کنند ، توانسته اند پیامدهای اقتصادی – اقتصادی همه گیری را کاهش دهند.
“یافته اصلی گزارش این بود که در حالی که همه گیری به مبارزه ادامه می دهد ، کشورها باید چشم انداز بلند مدت را در نظر بگیرند و سرمایه گذاری کنند که منجر به پیشرفت سریعتر و پایدارتر در بهبود آینده شود.: مقابله با تغییرات آب و هوا ، سرمایه گذاری در دیجیتال سازی و تقویت شبکه های امنیت اجتماعی برای رشد فراگیر و عادلانه از مهمترین اهداف است.

منبع: www.ria.ru

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *