توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت های خبری کشور روسیه میباشند.
Россияне назвали главные достопримечательности страны
جاذبه های اصلی روسیه از نگاه مردم آن
بر اساس نظرسنجی سرویس کاریابی آنلاین SuperJob و نتایج آن که در اختیار ریا نووستی قرار گرفت، مردم روسیه مهمترین جاذبه های تاریخی و گردشگری کشور خود را میدان سرخ، مردم روسیه و همچنین طبیعت و وسعت روسیه دانستند.
این مطالعه از یکم تا هفتم ژوئیه انجام شد. در آن 1600 هزار پاسخ دهنده به نمایندگی از جمعیت فعال اقتصادی بالای 18 سال روسیه حضور داشتند. این نظرسنجی از میان ساکنان 320 منطقه از تمام مناطق فدرال کشور برگزار شد.
در نتایج این نظرسنجی آمده است: «19 درصد روس ها جاذبه اصلی کشور را میدان سرخ می دانند. 15 درصد بر این باورند که شگفت انگیزترین چیز در روسیه، مردمان آن است. یک نفر از هر ده نفر فکر می کند که باید به طبیعت کشور خود افتخار کند. و عمیق ترین دریاچه جهان، یعنی بایكال توسط 8 درصد روس ها به عنوان جاذبه اصلی شناخته شد.»
6 درصد از پاسخ دهندگان، به نوبه خود، شهر سن پترزبورگ را مهمترین جاذبه کشور دانستند. این رقم برای مسکو 4 درصد بود. علاوه بر این نظرسنجی عمومی، نظرسنجی های آزاد نیز در بین ساکنان شهرهای با جمعیت میلیونی (مسکو و سن پترزبورگ هر کدام یک هزار پاسخ دهنده و سایر شهرها نیز هرکدام پانصد پاسخ دهنده) انجام شد.
جاذبه اصلی تاریخی و گردشگری در شهرهای مسکو، کازان و نیژنی نووگورود، «کرمل» آن ها بود. در سن پترزبورگ، موزه اِرمیتاژ و در ولگوگراد، موزه میراث تاریخی جنگ کبیر میهنی در جایگاه اول قرار گرفتند. در ورونژ، جاذبه اصلی، مجسمه قهرمان انیمیشن معروف شوروی یعنی «بچه گربه ای از خیابان لیزیوکوف» انتخاب شد.
ساکنان کراسنودار، اومسک و چلیابینسک پارک های شهر را به عنوان اصلی ترین جاذبه نام بردند. در شهر کراسنویارسک، پارک طبیعی «ستون های کراسنویارسک» و در شهرهای پِرم، راستوف-نا-دانو و سامارا خیابان های ساحلی انتخاب شدند.. مردم نووسیبیرسک به تئاتر دولتی آکادمیک اپرا و باله شهر خود، یکاترینبورگی ها به سد رودخانه ایسِت و ساکنان اوفا نیز به مجسمه یادبود صلوات یولایف افتخار می کنند.
منبع: www.ria.ru
Православные отмечают праздник 12-ти апостолов
مسیحیان ارتدکس جشن «دوازده حواری» را گرامی می دارند
کلیسای ارتدکس، امروز 13 ژوئیه، جشن «حلقه دوازده حواری مقدس و ستایش شده» را جشن می گیرد.
این جشن به یاد نزدیکترین شاگردان حضرت عیسی مسیح برگزار می شود. کسانی که در آن زمان دغدغه های دنیوی را به طور کامل رها کرده و خود را وقف تعالیم ناجی خود کردند. این روز با نام اختصاری «دوازده حواری» در میان مردم شناخته می شود.
این یک جشن بسیار قدیمی است. اولین موارد یاد شده از آن از قرن چهارم میلادی می باشد. کلیسا علاوه بر اینکه برای هر یک از شاگردان مسیح در زمانهای مختلف سال یک روز را اختصاص داده است، جشن مشترکی نیز در روز بعد از جشن یادبود پیتر و پاول از حواریون بزرگ آن حضرت، برای آنها برگزار می کند.
حواری در لغت به معنای «خدمتگزار خدا» است. اطلاعات مربوط به زندگی آنها در انجیل، کتاب اعمال حواریون (Деяния апостолов) و حدیث مقدس (Священное Предание) موجود است. این افراد در طول حیات خود، سختی ها و ناملایمات بسیاری را تجربه کردند: آنها را دیوانه می نامیدند، مورد تعقیب و آزار و شکنجه قرار می گرفتند. از میان 12 حواری مسیح، فقط یكی از آنها، به نام یوحنا، به مرگ طبیعی درگذشت. بقیه همگی تحت شکنجه کشته شدند.
معتقدان به دوازده حواری در این روز به معابد می روند و برای خود و خانواده هایشان دعا می کنند. رسم است که نه تنها به اقوام و دوستان، بلکه به غریبه ها نیز کمک می شود. همچنین، مومنان از یکدیگر طلب بخشش می کنند. به مناسبت این عید بزرگ، از مسیحیان خواسته می شود که همه کینه و دلخوری های خود را فراموش کنند.
در قدیم، دهقانان جشن «دوازده حواری» را در روز «چله تابستان» جشن می گرفتند. این روز گرم ترین زمان سال بود. مردم بهترین لباسهای خود را می پوشیدند و به علف چینی می رفتند و بعد از کار در مزرعه تا آخر شب به جشن و سرور می پرداختند. در بعضی از روستاها، رسم بود که عروسکی را از کاه درست می کردند، سارافون به تن آن می کردند و با خواندن ترانه و آواز در روستا می چرخاندند. پس از گرداندن عروسک، آن را به داخل آب می انداختند.
در این روز سنتی وجود داشت که مردم به همدیگر تخم مرغ های رنگی می دادند، درست مانند جشن عید پاک. البته تخم مرغ ها فقط به رنگ زرد نقاشی می شدند. تخم مرغ زرد برای مردم سمبلی از طلوع آفتاب تابستان بود. مردم در این روز همیشه غذاهایی از تخم مرغ روی میز غذایشان داشتند: تخم مرغ های آبپز، انواع کیک و شیرینی و…
طبق اعتقادات رایج، انجام کارهای سخت و کثیف کننده و همچنین دعوا و مشاجره با عزیزان و ناسزاگویی در این روز منع شده است. یکی از خرافات این روز این است که نباید موهای خود را کوتاه کنید. چرا که بر این باور هستند که با کوتاه کردن موها، عمر خود را کوتاه می کنید. همچنین، نوشیدنی های الکلی، ناسزاگویی و قمار ممنوع است.
برخی از افراد به نشانه هایی در رابطه با این روز هم باور دارند. به عنوان نمونه، اگر صبح هنگام روی گیاهان شبنم نشسته باشد، هوا در تمام آن روز گرم و آفتابی خواهد بود. ابرهای زرد در این روز، نوید باران قریب الوقوع را می دهد. اگر فاخته بخواند، به این معنی است که گرمای تابستان طولانی تر خواهد بود. اگر از روز جشن «دوازده حواری» بلبل تا یک هفته آواز بخواند، هوا تا پایان تابستان گرم خواهد بود و سرما به این زودی ها نمی آید.
منبع: www.ria.ru
Россиян предупредили о возможном повышении цен на незаменимые продукты
احتمال افزایش قیمت مواد غذایی اساسی در روسیه
پیوتر شِلیش، رئیس اتحادیه مصرف کنندگان روسیه در مصاحبه ای با روزنامه «عصر مسکو» از افزایش احتمالی قیمت مواد غذایی اساسی گفت. به گفته وی، در این پاییز «احتمالاً قیمت همه چیز» کمی افزایش یابد.
شلیش توضیح داد: «امروزه تنها محدودیت اصلی قیمت ها، تقاضای مصرف کننده است. اما، مانند همیشه، بیشتر از همه قیمت آن محصولاتی افزایش می یابند که به اصطلاح بی کشش گفته می شوند، یعنی قیمت آنها از نظر تقاضا کشش ندارد.»
رئیس اتحادیه مصرف کنندگان، بلغور، ماکارونی، شکر، روغن نباتی و نان را در لیست این محصولات قرار داد.
شلیش همچنین گفت که محصولات فصلی همچنان در حال افزایش هستند، اما به زودی باید ارزان شوند. با این حال، طبق پیش بینی های او، این دوره نیز کوتاه مدت خواهد بود. وی در آخر افزود: «به هر حال سال به سال قیمت چنین محصولاتی افزایش می یابند.»
منبع: www.ria.ru