انجمن دوستی ایران و روسیه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به انجمن دوستی ایران و روسیه می باشد. طراحی و پیاده سازی گروه امین رایان

آدرس:تهران خیابان انقلاب
تلفن:02188950000
ایمیل: email@gmail.com

پیشخوان خبرهای مهم فدراسیون روسیه 1400/05/03

توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت های خبری کشور روسیه می‌باشند.

Определены самые дешевые направления для путешествий на поезде в августе

ارزان ترین مقاصد سفر با قطار در روسیه در ماه آگوست

سایت آژانس گردشگری Туту.ру به صرفه ترین مقاصد سفر با قطار از مسکو در ماه آخر تابستان را اعلام کرد.
کارشناسان سرویس آنلاین این آژانس، داده های مربوط به بلیط های صادر شده از 10 لغایت 20 ژوئیه را با تاریخ های سفر افراد از 1 لغایت 31 آگوست تجزیه و تحلیل کردند. در فهرست بدست آمده، مقاصدی آورده شده است که میانگین هزینه برای هر بلیط یک طرفه از هزار روبل فراتر نمی رود. شهرهای حومه مسکو از لیست حذف شده اند.
39 مسیر برای مسافران در دسترس بوده است. آن ها برای 18 منطقه، از جمله مراکز استان ها بلیط تهیه کرده بودند که از میان آن ها می توان به شهرهای کالوگا، تولا، ریازان، بریانسک، اسمولنسک، ولادیمیر، آریول، ایوانوو، یاروسلاول و نیژنی نووگورود اشاره کرد. همچنین شهرهای استان های ساراتوف، تامبوف، کاستروما، لیپتسک، وولوگدا، پسکوف، ولگوگراد و تِوِر در این فهرست قرار دارند.
شهر سوخینیچی (Сухиничи) در استان کالوگا با میانگین 177روبل برای بلیط رفت در جایگاه نخست این فهرست قرار دارد.
در جایگاه دوم شهر گاگارین (Гагарин) در استان اسمولنسک با 370 روبل قرار گرفت. پرسلاول-زالسکی (Переславль-Залесский) در استان یاروسلاول نیز با میانگین 418 روبل در مکان سوم قرار گرفت.
شهرهای گوروخووِتس (Гороховец)، ویازما (Вязьма)، تولا (Тула)، ریازان (Рязань)، مِتسِنسک (Мценск) و بریانسک (Брянск) در جایگاه های بعدی قرار گرفتند.
در یک سال گذشته، میانگین قیمت ها برای سفر از مسکو با قطار 18 درصد کاهش یافته و به 2302 روبل رسیده است.

منبع خبر: www.ria.ru

Ученые оценили данные о заразности гамма-варианта COVID-19 среди привитых

دانشمندان داده های مربوط به ویروس نوع گاما کووید-19 را در بین واکسینه شده ها ارزیابی کرده اند

متخصصان روسی در مصاحبه با خبرگزاری РБК گفتند: در حال حاضر اطلاعات کمی در مورد نوع گامای ویروس کرونا (ویروس برزیلی) برای اظهار نظر قطعی در خصوص میزان سرایت آن در میان افراد واکسینه شده وجود دارد.
پیش از این، دانشمندان فرانسوی نتیجه گرفتند که میزان سرایت گاما در افراد واکسینه شده به 60 درصد می رسد. در ماه مه 2021، شیوع عفونت ویروس کرونا در یک معدن طلا در گویان فرانسه ثبت شد. متخصصان 44 کارگر را زیر نظر گرفتند که از این تعداد 25 نفر با واکسنPfizer-BioNTech و SARS-CoV-2 واکسینه شده بودند. 15 نفر از این 25 نفر به ویروس نوع گاما مبتلا شدند.
لاریسا پوپویچ، مدیر انستیتو اقتصاد بهداشت در مدرسه عالی اقتصاد مسکو به РБК گفت: «هر ویروسی می تواند به سیستم ایمنی نفوذ کند. اگر شخصی واکسن بزند، در این صورت می تواند حمله را دفع کند یا اگر ویروس نفوذ کند، آسیب کمتری خواهد دید.»
به گفته این متخصص، نوع ویروس برزیلی «بسیار واگیردار» است، در عین حال که میزان کشندگی آن نسبت به افراد مبتلا به نوع دلتا (ویروس هندی) کمتر است.
ویروس شناس آلکسی آگرانوفسکی نیز در این خصوص خاطر نشان کرد: «جهش های جدید «هر از گاهی» ظاهر می شوند که در این صورت تغییرات تصادفی هستند. اما زمان هایی هست که ویروس جهش هایی را برای خود «انتخاب» می کند که در این موارد افزایش میزان سرایت را شاهد هستیم. اجتناب از زدن واکسن تأثیر بدی خواهد داشت: ویروس ها در بسیاری از کشورها حتی افراد واکسینه شده را نیز آلوده می کنند.»
ویروس نوع گاما مدت هاست که دیگر شناخته شده است. اولین بار در نوامبر 2020 در برزیل کشف شد. در آوریل 2021 به طور فعال در سراسر جهان گسترش یافت. از ماه مه سال جاری، چندین بیمار مبتلا به جهش گاما در روسیه ثبت شده است.

منبع : www.ria.ru

В Русском музее открылась юбилейная выставка Игоря Грабаря

نمایشگاه بزرگداشت نقاش روس، ایگور گرابار در موزه روسیه

نمایشگاه آثار ایگور گرابار (1960-1871)، نقاش و هنرشناس روس، هنرمند ملی شوروی و دارنده نشان درجه یک استالین با عنوان «ایگور گرابار. به مناسبت 150 سالگی تولد او» در ساختمان بنوآ موزه ی روسیه افتتاح شد.
در این نمایشگاه بیش از 100 نقاشی از سال های 1950 – 1880 از کلکسیون های موزه روسیه، گالری ترتیاکوف، موزه های دیگر روسیه و مجموعه های خصوصی در شهرهای مسکو و سن پترزبورگ و همچنین آثار بایگانی شده به نمایش گذاشته شده است.
نمایشگاه یک ترتیب زمانی مشخص را دنبال می کند. در سالن اول، نقاشی های امپرسیونیستی دهه های 1880 – 1900 وجود دارد که در نمایشگاه های انجمن «دنیای هنر» در مسکو و سن پترزبورگ موفق بودند. در میان آن ها اثر «برف سپتامبر» (Сентябрьский снег) دیده می شود. بازدیدکنندگان همچنین می توانند با نقاشی های «گل و میوه روی پیانو» (Цветы и фрукты на рояле) و «دلفینیوم» (Дельфиниум) آشنا شوند.
سالن دوم شامل نقاشی هایی از اواخر 1900 و دهه 1910 است. در اینجا پرتره گروهی معروف «گل های گندم» (Васильки)، طبیعت بی جانِ «گلابی ها روی سفره آبی» (Груши на синей скатерти) و همچنین دو منظره با نام «درخت سنجد» (Рябинка) وجود دارند.
بخش بعدی به آثار دهه 1920 اختصاص دارد. در این زمان، گرابار سبک امپرسیونیسم را کنار گذاشت. در این زمان به مناظر طبیعت روی آورد؛ همچون گذشته، طبیعت روستایی حومه مسکو در مرکز توجه هنرمند بود.
سالن بعدی به آثاری از دهه 1930 این نقاش اختصاص داده شده است. در این دهه نیز ایگور گرانار، مانند قبل، به کشیدن مناظر و طبیعت بی جان مشغول بود، اما همزمان پرتره هم جایگاه مهمی در آثارش پیدا کرد. سال 1935 برای گرابار سال پرکاری بود: او پرتره پسرش، پرتره ورا دولووا، نوازنده چنگ، پرتره آناتولی باکوشینسکی، هنرشناس و همچنین پرتره خلبان میخائیل ودوپیانوف را نقاشی کرد.
بازدیدکنندگان در این جا می توانند آثاری که گرابار در روزهای جنگ خلق کرده است را نیز ببینند: «پرتره آهنگساز سرگئی پروکوفیِف در حال کار بر روی اپرای «جنگ و صلح » (Портрет композитора Сергея Прокофь¬ева за работой над оперой “Война и мир) و همچنین پرتره های مربوط به سال های پس از جنگ که در میان آن ها می توان مجموعه تصاویر دانشمندانی چون بوریس گریکوف، ویاچسلاو وُلگین و یوگنی تارله را دید.
تمرکز ایگور گرابار در خلق منظره های مختلف بیشتر بر روی حالت های «روزمره» طبیعت معطوف است. حالت هایی که هنرمند آن ها را به تصاویر شاعرانه ای تبدیل می کرد: به عنوان نمونه، در تابلو «انبار قدیمی در یک روز یخ زده» (Старый сарай в морозный день). پایان دهه 1930 در آثار وی با خلق شاهکارهایی از مناظر ملی شناخته می شود: نقاشی های «مارس» (Март) و «کوچه باغ توس» (Березовая аллея). بعد از آن بازدیدکنندگان آثار دهه 1940 را مشاهده خواهند کرد.
از اواخر دهه 1930، موتیوها و شیوه های هنری اوایل دهه 1900 به منظره های او بازگشتند که در یک جمله می توان آن ها را توصیف کرد: پالتی از رنگ های روشن و یک تناژ آبی. تابلوهای «لایه نازک و باشکوه یخ» (Роскошный иней) و «لایه نازک یخ. آسمان زرد» (Иней. Палевое небо) که با ویژگی هایی چون طراوت، زیبایی و قدرت اصالت در میان این آثار می درخشند.
این نمایشگاه با نقاشی های دهه 1950 به پایان می رسد. در این زمان، هنرمند در تمام ژانرهای مورد علاقه خود کار می کرد. علاقمندان می توانند نقاشی های «منظره زمستان» (Зимний пей заж) و «در داچا» (На даче) او را تماشا کنند.
این نمایشگاه تا 20 سپتامبر 2021 برپا است.

منبع: www.ria.ru

Сборная России завоевала первую золотую медаль на Олимпиаде в Токио

تیم ملی روسیه اولین مدال طلای المپیک توکیو را از آن خود کرد

ویتالینا باتساراشکینای روس در مسابقات تیراندازی با تپانچه بادی از فاصله 10 متری به مدال طلای المپیک توکیو دست یافت.
باتساراشکینا در فینال 240.3 امتیاز کسب کرد و رکورد المپیک را ثبت کرد. مدال نقره به نماینده بلغارستان آنتوانتا کوستادینوا (239.4) رسید. مقام سوم به ورزشکار چینی جیانگ ژانسین (218.0) رسید.
پیروزی باتساراشکینا اولین قهرمانی ورزشکاران روسی در بازیهای توکیو بود. پیش از این، آناستازیا گالاشینا در تیراندازی با تفنگ بادی از 10 متر نقره گرفت و میخائیل آرتامونوف تکواندوکار وزن 58 کیلوگرم به مقام سوم رسید.
باتساراشکینا 24 ساله در المپیک 2016 ریودوژانیرو در تیراندازی با تپانچه بادی از 10 متر نقره گرفته بود. همچنین باتساراشکینا قهرمان جهان و اروپا نیز است.
منبع: www.rsport.ria.ru

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *