انجمن دوستی ایران و روسیه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به انجمن دوستی ایران و روسیه می باشد. طراحی و پیاده سازی گروه امین رایان

آدرس:تهران خیابان انقلاب
تلفن:02188950000
ایمیل: email@gmail.com

پیشخوان خبرهای مهم فدراسیون روسیه 1400/05/20

توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت های خبری کشور روسیه می‌باشند.

В Госдуме оценили возможность увеличения МРОТ

دومای دولتی روسیه امکان افزایش حداقل دستمزد را مورد بررسی قرار داد

آدالبی شِخاگوشِف، نایب رئیس اول فراکسیون «روسیه متحد» به روزنامه «ایزوستیا» گفت: افزایش میزان حداقل دستمزد به 20 هزار روبل در ماه بعید به نظر می رسد.
او این عمل را غیرواقعی خواند، چرا که میزان اعداد و ارقام بسیار بالاست.
در عین حال، این نماینده اظهار امیدواری کرد که پیشنهاد حزب لیبرال دموکرات روسیه با دقت تدوین شده و هیچ ربطی به انتخابات آینده دومای دولتی ندارد.
احزاب «روسیه عادلانه» و حزب کمونیست فدراسیون روسیه، به نوبه خود از ایده افزایش حداقل دستمزد حمایت کردند.
پیش از این، نمایندگان فراکسیون حزب لیبرال دموکرات روسیه و سناتور سرگئی لئونوف اعلام کردند که قصد دارند لایحه ای را برای تعیین حداقل دستمزد 20 هزار روبل در ماه از 1 ژانویه 2022 به دومای دولتی ارائه کنند.
منبع : https://ria.ru/20210811/mrot-1745287612.html

Россия подпишет соглашения с четырьмя странами по созданию обсерватории

روسیه با چهار کشور تفاهم نامه ساخت رصدخانه امضا می کند

لاریسا لیخاچوا، معاون موسسه فیزیک آکادمی علوم روسیه به خبرگزاری ریا نووستی گفت: روسیه در حال آماده شدن برای امضای تفاهم نامه های بین دولتی با کشورهای چین، کره جنوبی، فرانسه و ایتالیا در زمینه مشارکت آنها در ساخت رصدخانه فضایی نجومی «اسپکتر-اِم» (Spektr-M) مربوط به پروژه «میلی مترون» (Millimetron) است.
وی گفت: در حال حاضر، همکاری با چین، کره جنوبی، فرانسه و ایتالیا در سطح دولت ها در حال رسمی شدن است، یعنی تفاهم نامه های بین دولتی مربوطه برای امضا آماده می شود که در آن نقش ویژه هر کشور شرکت کننده در پروژه بر اساس توافقاتی که قبلاً شده است، مشخص می شود.
به گفته وی، طی دو سال گذشته، علاقه به پروژه «میلی مترون» از سوی جامعه بین المللی به میزان قابل توجهی افزایش یافته است.
لیخاچوا در این خصوص توضیح داد: این علاقه به دلیل موفقیت در ساخت رصدخانه و همچنین به دلیل این واقعیت است که پروژه بزرگ خارجی SPICA که تا حدی رقیب «میلی مترون» محسوب می شد، بسته شد.
وی در آخر افزود که فهرست کشورهای علاقمند همچنان در حال افزایش است. اخیراً، همکارانی از رصدخانه ملی اسپانیا و رصدخانه Yebesدر آن جا به پروژه علاقه مند شده اند.
پیشتر این دانشمند به ریا نووستی گفته بود که کره جنوبی با شبکه ای از آنتن های زمینی با امواج میلیمتری و گیرنده های هترودین با پهنای باند، چین و عده ای از دانشمندان فرانسه، سوئد و هلند با گیرنده های ماتریسی و ایتالیا با طیف سنج ماتریسی موج بلند، می توانند به پروژه کمک کنند.
رصدخانه «اسپکتر-ام» (پروژه «میلی مترون») با تلسکوپ فضایی 10 متری برای بررسی اجرام مختلف سماوی در محدوده های میلی متری و مادون قرمز در طول موج 0.02 تا 17 میلی متر طراحی شده است. با کمک آن، دانشمندان انتظار دارند اطلاعاتی در مورد ساختار گیتی، ساختار و سیر تکامل کهکشان ها، هسته ها، ستارگان و سیستم های سیاره ای آن ها، غبار کیهانی و همچنین ترکیبات آلی در فضا و اجرام با میدان گرانشی و الکترومغناطیسی فوق العاده قوی بدست آورند.
در سال 2013، برنامه ریزی شده بود که پرتاب «میلی مترون» در سال 2019 انجام شود. اما بر اساس اطلاعات موجود در وب سایت پروژه، این رصدخانه قرار است در سال 2029 توسط پرتابگر «آنگارا» از پایگاه فضایی وُستوچنی به مدار زمین ارسال شود.

منبع: www.ria.ru

Гинцбург: “Спутник V” за год подтвердил свое качество и безопасность

گینتسبورگ: «اسپوتنیک وی» در این یک سال کیفیت و ایمنی خود را ثابت کرده است

آلکساندر گینتسبورگ، مدیر مرکز تحقیقات اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالیا روسیه به خبرگزاری ریا نووستی گفت: واکسن «اسپوتنیک وی» که دقیقاً یک سال پیش در روسیه ثبت شد، در این مدت کیفیت و ایمنی خود را ثابت کرده است.
وی خاطرنشان کرد که در این مدت محدودیت های خاص در مورد واکسیناسیون بیماران سرطانی برداشته شد و این واکسن به زنان باردار و افراد مسن نیز تزریق شد.
وزارت بهداشت روسیه دقیقاً یک سال پیش، در 11 آگوست 2020 اولین واکسن جهان پیشگیری از کووید-19 در جهان را که توسط مرکز اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالیا تهیه شده بود، ثبت کرد که نام آن را «اسپوتنیک وی» گذاشتند. این واکسن بر اساس پلتفرم ناقل آدنوویروس انسانی که به خوبی مطالعه و آزمایش شده بود، ساخته شد و مزایای مهم آن ایمنی، اثربخشی و عوارض جانبی کوتاه مدت است.
همچنین در روسیه، واکسن های «اپی واک کرونا» توسط مرکز «وکتور» و «کوی واک» توسط مرکز چوماکوف آکادمی علوم روسیه ساخته شدند. در اوایل ماه مه نیز اعلام شد که چهارمین واکسن داخلی به نام «اسپوتنیک لایت» به ثبت رسیده است.

منبع: www.ria.ru

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *