انجمن دوستی ایران و روسیه

تمامی حقوق مادی و معنوی متعلق به انجمن دوستی ایران و روسیه می باشد. طراحی و پیاده سازی گروه امین رایان

آدرس:تهران خیابان انقلاب
تلفن:02188950000
ایمیل: email@gmail.com

پیشخوان خبرهای مهم فدراسیون روسیه 1400/07/25

توجه: خبرهای مذکور برگرفته از سایت های خبری کشور روسیه می‌باشند.

Выставка «Династия Манизеров»

نمایشگاه «سلسله مانيزِر» در مسكو!

از 19 اکتبر 2021 تا 19 ژانویه 2022، نمایشگاه گسترده ای از آثار مجسمه سازان ماتوی مانيزر و النا یانسون مانیزر، در گالری جدید ترتیاکوف در کریمسکی وال، برگزار می شود. جامعه فرهنگی130 سالگي خود را در سال 2021-2022، جشن مي گيرد.

مانیزرها به عنوان نمایندگان یکی از بزرگترین سلسله های روس، صفحات روشن بسیاری را در تاریخ مجسمه سازی قرن بیستم نوشته اند.

ماتوی مانیزر، هنرمند مردمی اتحاد جماهیر شوروی، برنده جایزه های دولتی و سازنده مجسمه هاي معروف ایستگاه های مترو «پلُشاد رِوُلوتسي-میدان انقلاب» و «پارتیزانسکایا» در مسکو است. همچنین حدود صد بنای یادبود چهره های علم و هنر، رهبران انقلابي و نظامی را ساخته است.

النا یانسون-مانیزر، همسر ماتوی جنریکوویچ، در کارگاه همسر آینده خود از دانشکده مجسمه سازی آکادمی هنر، فارغ التحصیل شد. هنرمند افتخاري النا الكساندرونا، نقاش عالي پرتره، سازنده چشم اندازها و ترکیبات تزئینی به یاد ماندنی پارك-باغ ها و برنده جوایز ورزشی مي باشد. همچنین داراي یک گالری منحصر به فرد در مجسمه سازی، از تصاویر باله است.

در این نمایشگاه 8 اثر مجسمه سازان مانيزر، از مجموعه گالری ترتياكف وجود دارد كه پنج مورد از آنها متعلق به ماتوي مانيزر و سه مورد، النا يانسون-مانيزر، مي باشد.

این نمایشگاه شامل پرتره ها، مجسمه ها و يادبود هايي از افراد بزرگ، است و قصد دارد استعداد چند وجهي هر دو استاد را، نشان دهد.

منبع: www.kudamoscow.ru

Фото москвичей 112-летней давности удивило пользователей сети

تصويري از مسكويي ها در 112 سال پيش!

روسیه قدیم
تصويري از مسكويي ها در 112 سال پيش!

تصوير ساكنان مسكو در سال 1909، كه توسط روزنامه نگار آمريكايي «موري هاو» گرفته شده، كاربران شبكه هاي اجتماعي را شگفت زده كرده است. عكس مربوط به 112 سال پيش است و در صفحه ي فيس بوك « مسكوي من» قرار گرفته است.

این عکس مردم عادی و احتمالاً دهقانان را، در برابر پس زمینه کرملین نشان می دهد. بسیاری تعجب کردند که چرا بچه های در تصویر پا برهنه در پیاده رو ايستاده اند. یکی از مفسران پرسیده است: «هیچ کفشی، حتی کفش حصيري وجود ندارد؟».

پاسخ چنين بود که کفش های حصيري عمدتا در روستاها پوشیده می شد. مردم فقیر شهرستانی که کفش داشتند هم، از آنها مراقبت می کردند و تنها در جشن ها به پا مي كردند.

شخص ديگري اشاره کرد که دیگر پایتخت های اروپايي، افراد طبقه پایین خود را تا حد زیادی منکر شده اند. او گفت: «آیا شما دیکنز را خوانده اید؟ اين كتاب مربوط به زندگی در لندن، تقریباً در همان زمان است و يا كمي زودتر. در آن زمان، سكوتي خفقان آور و پر از تاریکی وجود داشت». یکی از کاربران خاطرنشان کرد که این عکس ممکن است پدربزرگ جد وی باشد که در سال 1896 متولد شده است. اين زن شگفت زده ابراز كرد كه: «فوق العاده است».

شخص ديگري خاطر نشان شد که در هر عصری، اول از همه بايد از مردم آن عكس گرفت، زیرا در نهایت، چنین عکسهایی به مراتب ارزشمندتر هستند.

پیشتر، روس ها با عکسي قدیمی از روستایی در نزدیکی دانشگاه دولتی مسکو شگفت زده شده بودند. این عکس در قلمرو منطقه مدرن لومونوسف گرفته شده است.

منبع: www.moslenta.ru

مزایای پلاسماي بیماران مبتلا به کرونا!

ولادیسلاو چمچوگوف، پزشك ایمونولوژیست، در مصاحبه با کانال تلویزیونی «زِوِزدا»، مزایای پلاسماي افرادی را که به ویروس کرونا مبتلا شده اند، برای کسانی که در حال مبارزه با این بیماری هستند، توضیح داد.

وی خاطرنشان کرد که این امر به كمك آنتی بادی های خاصی که در بدن براي مقابله با عفونت ایجاد شده، صورت مي گيرد.

اين متخصص چنين توضيح داد: «ميزان عملكرد پلاسما دو برابر است. در عفونتهاي شدید، پروتئین هایی وجود دارند که برای اتصال انواع ویروس های T، در نظر گرفته شده اند. آنها می توانند روی بسیاری از عفونت ها اثر داشته و کمک کننده باشند. پروتئین یک عامل بسیار مفید، مغذی و سرشار از انرژی است».

ژمچوگوف افزود که وجود آنتی بادی ها، روش صد در صد حفاظتي در برابر کرونا نيست، زیرا ایمنی سلولی که به بیماری پاسخ می دهد با آنتی بادی در ارتباط نمي باشد. او توضیح داد که پلاسما کمک كننده هست، اما تنها درمان نیست. یک عامل بسیار مهمتر، مرحله بیماری است. به عنوان مثال، در مراحل اولیه، حتی معرفي اینترفرون ها هم، اثر محركه مثبتی خواهد داشت.

پیش از این، پروفسور ولادیمیر چولانوف، تأکید کرده بود که واکسیناسیون یک روش موثر برای کاهش مرگ و میر ناشی از كوويد 19 است، اما تا زمانی که ایمنی جمعي به 80 درصد نرسد، نمی توان بروز اين بيماري را کاهش داد.

به گفته وی، واکسیناسیون موثرترین راه برای مقابله با شیوع بیماری است، زیرا به کاهش چشمگیر خطر شدت دوره بيماري، بستری شدن در بیمارستان و مرگ کمک می کند.

منبع: www.lenta.ru

 Гинеколог рассказала о влиянии возраста роженицы на здоровье ребенка

تاثير سن بارداري مادر بر سلامت كودك، از نظر متخصص زنان و زايمان روس!

النا گروشینا، متخصص زنان و زایمان به «رادیو1»، گفت که سن زنی که قصد زایمان دارد، به هیچ وجه بر سلامتی او تأثیر نمی گذارد و کودکان مبتلا به سندرم داون در زنان جوان نیز ظاهر می شوند. وی این مطلب را پس از انتشار اطلاعاتی از سوی وزارت کار، که براساس آن زنان روس دیرتر اقدام به زایمان و به طور متوسط ​​در 28 سالگی کردند، بیان نمود.

وي گفت: «من يك زن باردار و در حال حاضر 49 ساله هستم. هميشه به خوبي با اين مساله ارتباط برقرار مي كنم. بر عكس با افزايش سن مادر در زمان بارداري، كودكان با استعدادتر مي شوند. از آنجايي كه من بيش از 30 سال است كه كار مي كنم و اين كودكان را مي بينم، مي گويم كه سن مادر در زمان بارداري روي سلامت كودك، تاثير نمي گذارد».

علاوه بر این، متخصص زنان و زايمان، خاطر نشان کرد که راهنمايي زنان مسن تر آسان تر است، زیرا بیشتر زنان جوان را درک می کنند، اطلاعات دریافتی را بهتر تجزیه و تحلیل می کنند و تنها به توصیه های اینترنتی متوسل نمی شود.

او همچنين اظهار كرد كه در رابطه با زنان با سن بالاتر در هنگام بارداري، اصطلاح «پير زا» استفاده نمي شود. به گفته وی، این اصطلاح قبلاً برای دخترانی که در 26 سالگی زایمان می کردند نیز، استفاده می شد، اما اکنون زنان بر اساس استانداردهای اروپایی زندگی می کنند، که سن 33-35 سالگی در آنها، هنجار بارداری محسوب می شود.

پیشتر، ولادیسلاو کورساک، متخصص زنان و زایمان، مزایای واکسیناسیون علیه كوويد-19 را برای زنان باردار توضیح داد. این متخصص گفت که واکسیناسیون هم روی مادر و هم کودک، تأثیر مثبت دارد.

منبع: www.lenta.ru

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *